Γνωρίστε την Ομάδα μας 


Η εταιρία ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ με πείρα στον χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με δύο παραγωγικές μονάδες στην Κομοτηνή και στο Αίγιο ακολουθώντας τις διαδικασίες του ISO , με πιστοποιητικά ISO 9001/2015 είναι η πρώτη βιομηχανία πλαστικών πιστοποιημένη με περιβαλλοντικό ISO EN 14001, αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις των μεγαλύτερων Εταιριών σε πάνω από 16 χώρες με απόλυτη συνέπεια στην ποιότητα και στον χρόνο παράδοσης. Η βιομηχανική μονάδα στο Αίγιο έχει χαρακτηριστεί ως πρότυπη από το ερευνητικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας όπου συνεργάζονται για την παραγωγή νέων προϊόντων και σε συνεργασία με άλλα Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Κέντρα. 

Τα ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ απασχολούν 110 εργαζομένους σε μόνιμη βάση. Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 (Cert.No QMS2973/16) , ISO 22000 και είναι η πρώτη Ελληνική βιομηχανία πλαστικών που διαθέτει και περιβαλλοντικό ISO:14001 (Cert.No 36181). Όλη η διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται με καινούρια μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και ελέγχων. Υπάρχουν 4 τμήματα απόλυτα εφοδιασμένα και λειτουργικά.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί σαν πρώτη ύλη το Polyethylene LDPE και HDPE, για την παραγωγή της μεγαλύτερης γκάμας εύπλαστων πλαστικών για την Ελλάδα.

Φιλμ αυτόματης συσκευασίας θερμοσυρικνούμενο, βιομηχανικούς σάκους κυρίως για βιομηχανίες λιπασμάτων, πλαστικές σακούλες κάθε τύπου για εμπορική ή διαφημιστική χρήση, σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι, φιλμ πολυαιθυλενίου για αγροτικές χρήσεις , Film χαμηλής καλύψεως , Film Θερμοκηπίων και φιλμ για συσκευασία παλετών.  


Η ομάδα μας στη διάθεσή σας!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε